#o965

Dia: dimarts 12 de març de 2013
Hora: dos quarts i sis minuts d’onze de la nit
Lloc: camp nou, carrer aristides maillol 12-18, les corts, barcelona

Minut noranta-quatre del partit corresponent a la tornada de vuitens de final entre el Futbol Club Barcelona i l’Associazione Calcio Milan. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit capgirar l’eliminatòria amb dos gols de Lionel Andrés Messi, als minuts divuit i trenta-dos, i un d’Andrés Iniesta Luján al minut vuitanta-tres.
Per tal de tornar l’eliminatòria a territori italià, l’entrenador de l’Associazione Calcio Milan ha substituït el seu davanter de referència, ستيفان كريم الشعراوي‎ (Stephan Kareem El Shaarawy), pel fa uns anys ídol local Bojan Krkić Pérez (Бојан Кркић Перез).
Després d’uns primers minuts de joc dubitatiu, el davanter conegut amb el sobrenom de “el noi de Linyola” (il pippiolino di Lignola) a causa del seu lloc de naixement, arrenca una diagonal entre els dos centrals del Futbol Club Barcelona, Carles Puyol i Saforcada i Gerard Piqué i Bernabeu, que és vista pel migcampista de l’Associazione Calcio Milan, Massimo Ambrosini, i el deixa completament sol davant del porter Víctor Valdés i Arribas.
Amb el temps congelat i tot el camp aguantant la respiració, el pipiolinet prepara el xut i seguidament s’ensorra, plorant desconsoladament. La pilota rodola per la banda mentre l’àrbitre del partit, Viktor Kassai, xiula el final i l’Éric Daniel Pierre Cantona entra al camp en representació de tots els futbolistes del passat i del present i del futur amb una pistola de claus i acaba amb el patiment del pipiolinet. El Futbol Club Barcelona passa a l’eliminatòria següent.

Fos a negre
Fi

Aquesta entrada ha esta publicada en Instants generals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: #o965

  1. Jordi Roura és el gendre que qualsevol tribuneu voldria tenir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.